zondag 28 oktober 2012

Omslagdoek.

Het ene project nog niet af, of het andere al weer begonnen.. Het is zo leuk om aan meerdere projekten tegelijk te werken! Lekker afwisselend, en bij het een gaat 'praten en breien' wel. En bij het andere absoluut niet. Erg handig dus ook om wat achter de hand te hebben.
 Ik heb mohair garen gekocht. Daar ga ik een soort sjaal/ stola van maken is de bedoeling. Met de licht grijze keur ga ik de basis maken.. Ik heb zoveel lossen opgezet als dat ik de stola lang wilde hebben. Volgens mij zijn 't ongeveer 400 geworden. Ik wil graag dat de stola ruim valt, lekker royaal!
Dat zijn steeds 3 stokjes in iedere opening..
En dat toer, na toer, na toer, na toer..
Het zal wel een project worden dat niet 1,2,3, af is denk ik. Het zijn veel steken en ik ga ook veel toeren maken om het royale uiterlijk te krijgen.. Het mohair garen is redelijk te haken met naald nr.5 en ik vind het er nu al heel 'fluffy' en licht uitzien.
Ja.., dit wordt mooi. Even doorbijten en ondertussen andere leuke dingetjes maken, want dit is wel een beetje saai werk.. 
Ik hou je op de hoogte van mijn vorderingen!

 Tot gauw!

 

2 opmerkingen:

  1. Oh wat een mooie kleur! Zoiets wil ik ook heel graag gaan haken maar ik durf het niet zo goed.
    Ik wacht wel even op jouw resultaat haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit is echt geen kwestie van durven.. Gewoon doen! Het is wel even doorbijten, ik ben inmiddels op de helft gelukkig. Hou je op de hoogte, blijf me maar volgen..

    BeantwoordenVerwijderen