donderdag 10 januari 2013

Marie Claire.

Op een snuffelmiddag zag ik een lekker, simpel recept staan van een snack. Ik was in oude tijdschriften aan het snuffelen.. 
Deze 'Triangles' stonden in een Marie Claire Ideees.
Ik heb het ietwat aangepast, maar ik zal je hieronder het recept geven;

Pour 16 Triangles.
1 doosje "Vache qui rit"
bosje Koriander
bosje Basilicum
8 ontdooide vierkanten Bladerdeeg voor Hartige Taart
1 Ei met wat water
verse Peper


Zet de oven aan op 210graden.
Leg een vel bakpapier op je bakplaat.
Snijd de verse Koriander en Basilicum fijn.
Halveer het bladerdeeg zo, dat er twee driehoeken ('Triangles') ontstaan. In totaal 16 stuks.

Halveer de 8 "Vache qui rit" kaasjes en verdeel deze op de driehoeken bladerdeeg.
Verdeel er de fijngesneden kruiden over.
Draai dan tot slot de verse peper over de Triangles.


Vouw nu de driehoeken dubbel en duw de randen aan met de tanden van een vork zodat het kaas mengsel er in de oven niet uit kan lopen..

Bestrijk de Triangles nu met het ei en leg ze op de bakplaat.

Nu kunnen ze 15 minuten de oven in.
En dan komen ze er zo uit te zien..
Het is echt onwaarschijnlijk jammer dat ik je ze niet kan laten proeven, want ze zijn echt overheerlijjk!
Mocht je ze ooit zelf eens gaan maken, hoor ik graag van je wat je er van vondt. 
Succes en eet ze met smaak!

Tot gauw!





1 opmerking:

  1. Oh lekker, lief is over 2 weken jarig en deze komen ook op tafel! Dank je wel voor het delen!

    BeantwoordenVerwijderen